Am decorat un pantof de ciocolata

Am decorat un pantof de ciocolata

Am afirmat odată că nu sunt fan ciocolată. În public. Cred că am primit cele mai urâte priviri din partea celor din jur, zău.  Însă era o frază incompletă. Corect ar fi fost să spun ”nu îmi place orice ciocolată”.  Dacă e să vorbim de ciocolata cu lapte, simplă, nu aș mânca. Nici cu fructe, nici amăruie.   Prefer orice e mai  neobișnuit, când eram mică, spre disperarea părinților, preferam orice conținea cremă de lichior, cappuccino, cafea,  chestii d-astea pe care nu ar trebui să le mănânci când ești copil, că nu mai dormi la noapte. Odată eram în fața televizorului și am mâncat pe nesimțite o o tabletă întreagă cu cappuccino și tot mai voiam.  Înainte să vă grăbiți cu apelativul ”aroganto”, să știți că organismul meu nu simte pofta de dulce  așa cum o simt alții de mănâncă zahăr zi și noapte.  Așa că atunci când chiar îmi este poftă prefer să mănânc ceva mai deosebit.

M-am super entuziasmat când am primit invitația la atelierul #neplictisitor de ciocolată la HEIDI, cred că e evident de ce.  Mă așteptam la orice, mai puțin la faptul că urma să decorez cu ingrediente….un pantof. Din ciocolată, că despre asta vorbim.  Am folosit în cantități masive merișor uscat, plus fistic și on top of it, niște alune caramelizate. Rezultatul a arătat așa:

M-am gândit că ar fi o idee bună să-mi întreb audiența de pe Instagram dacă ar purta creația mea.  Poll-ul a arătat rezultatul următor:

Cei care au votat YES probabil au vrut să nu mă simt prost. Cei care au votat NO probabil au vrut să mă trezească la realitate, nu pot fi designer de ciocolată. Așa e, pot doar să o mănânc, chiar de înseamnă asta că o să scufund pantoful în toate ingredientele posibile.  Și să nu uit să întreb, dacă am decorat doar unul, sunt cumva o Cenușăreasa a ciocolatei?

Motivul atelierului l-a reprezentat lansarea noii game de ciocolată HEIDI, care are peste 20 de compoziții și o varietate de ingrediente, care mai de care:  portocale sau zmeură pentru gusturile clasice sau sare  de Himalaya,
ghimbir sau chili pentru cele mai îndrăznețe. Gama se lansează împreună cu Mihai Albu care a creat o colecție de pantofi inspirată de ciocolata Heidi. Colecția include piese pentru toate anotimpurile, fiind dedicată celor care aleg un stil #neplictisitor: balerini, botine, sandale, pantofi stiletto și pantofi cu toc pătrat. Arată cam așa:

Mie îmi cam plac, nu știu de voi. 😀  Dacă vă tentează, să știți că îi și puteți câștiga. Pentru a intra în posesia unei perechi din colecție, în ambalajele HEIDI Dark sau HEIDI Grand’Or  există un cod unic pe care îl puteți înscrie  prin SMS la numărul de pe site-ul campaniei www.neplictisitor.ro. Astfel, intrați  în tragerea la sorți care vă poate aduce o pereche de pantofi în fiecare zi sau una dintre cele 7 colecții complete semnate de Mihai Albu, săptămânal.

Spor la mâncat ciocolată și purtat pantofi! 🙂

One Reply to “Am decorat un pantof de ciocolata”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *