Activitate de weekend: Instacamp

Activitate de weekend: Instacamp

Am fost săptămâna trecută la prima ediție Instacamp, un eveniment dedicat oamenilor pasionați de această platformă, fie ca hobby, fie ca tool de branding personal, business etc.  Eu sunt în toate cele 3 categorii cumva și am un fel de relație de love-hate. Love că îl prefer în detrimentul Facebook. E o sursă foarte bună de ”relaxare”, content optimist, plus de aici mă inspir pentru următoarele vacanțe mai mult decât să citesc pe bloguri despre următoarele destinații. De fapt, citesc pe bloguri doar informații practice, dar pentru idei, stau pe Instagram și sunt ”abonată” la câteva hashtags si conturi de profil.

Relația de hate pleacă din faptul că mă enervează că nu reușesc să cresc și eu pe verticală, domne. Adică numărul de followerși e la același nivel de aproximativ 1 an, deși rata de engagement e destul de bună (11%), nu pot și eu să mă dezvolt. Ok, știu problema mea: nu postez suficient de des. De fapt, postez foarte rar. Ideea că în vacanță

Destul cu lamentările mele. Am fost la Instacamp, event organizat de Evensys și prima ediție a fost foarte reușită, dpdv content și numări de participanți, a fost sold-out super rapid. Mi-a plăcut, as always, de Alex Damian pe care îl ascult cred că a treia oară vorbind despre Instagram și de fiecare dată a avut altă prezentare. Și a spus ceva super important, cred că ar putea fi a 11-a poruncă:

Stergeti-va lentila telefonului inainte sa faceti o poza

Da, a trebuit să scriu asta cu un font huge. Unii oameni au niște super telefoane și fac niște poze oribile, în ceață, nu înțelegi mai nimic din ele. Poți să fii interactiv, să faci parte din comunitate, să le comentezi altora la poze și să le dai follow (etc etc.), dar dacă tu faci poze cu lentila murdară, nici nu vreau să aud de tine :))

Și am pozat aici niște tools mișto care zic eu că merită să știți de ele:

Also, uite ce simpatică e Diana, tot timpul cu capul în nori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.