KitchenShop a lansat gatesc.ro

KitchenShop a lansat gatesc.ro

KitchenShop aniversează anul acesta 10 ani de existență. Business-ul este 100% românesc și a evoluat de la o cifră de afaceri de 1 milion euro în 2010 la 10 milioane euro în 2018. Compania deține o rețea de 18 magazine: 17 deschise în România și unul în Budapesta, Ungaria.

„Acum 10 ani am fondat business-ul pornind de la pasiunea mea pentru gătit și nevoia de a găsi ustensile de calitate și pe piața din România; de-atunci am crescut și continuăm să creștem într-o categorie de piață în plină dezvoltare, care se bucură de tot mai multă simpatie și interes. Din ce în ce mai multe persoane sunt atrase de cooking. Gătitul nu mai este o simplă necesitate, ci a devenit, pentru mulți, o pasiune, un tool de dezvoltare personală sau chiar o direcție de reorientare profesională.

KitchenShop este alături de aceste persoane, pentru a le face experiența cât mai plăcută, prin varietatea de produse de calitate pe care le oferim”, declară Laurențiu Ilie, Director General și proprietar KitchenShop.

Și anul acesta, compania a lansat și platforma gătesc.ro, cu ocazia aniversării a 10 ani de la inaugurarea primului magazin.  Website-ul vine în sprijinul bucătarilor amatori și profesioniști, oferindu-le acces la rețete culinare testate și atent selectate, precum și șansa de a câștiga bani în schimbul publicării propriilor rețete. “Cu lansarea gătesc.ro ne dorim să creăm cea mai complexă platformă socio-culinară din România. În 2019, aceasta va fi una dintre prioritățile noastre în ceea ce privește investițiile“, a spus Laurențiu Ilie.

Fiecare utilizator primește la crearea contului titlul de “Bucătar Amator” și poate evolua în gradul de Bucătar Pasionat, Mini Chef, Chef, Master Chef și, în final, Legend Chef. Fiecare titlu aduce bucătarului beneficii în premii și în bani din ce în ce mai mari.

Sunt foarte curioasă care va fi evoluția platformei de gătit, dar fiind faptul că la o simplă căutare pe Google ”rețete gătit” am 667.000 de rezultate și competiția pe cooking e foarte mare. Nu mai zic de cei care se folosesc de vlogging pentru a-și împărtăși rețetele (cum ar fi Jamilla).  Dar pare că se anunță investiții mari și susținute periodic, deci vreau să văd ce mai urmează.  Plus, dacă sunteți pasionați de gătit, go for it, înscrieți-vă în platformă. Nu știu dacă mai e vreun alt site de cooking care să se folosească de user generated content și să și ofere ceva în schimb.

One Reply to “KitchenShop a lansat gatesc.ro”

  1. Sunt foarte curios ce noutăți poate aduce acest program. Am cumpărat mereu de la KitchenShop aparate/scule/dispozitive de bună calitate, unele la preț rezonabil. Am uimit prietenii cu funcționalitatea acestor bunuri și i-am trimis la magazin de unde au cumpărat unele similare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *