Am blog nou!

Am blog nou!

E atât de ciudat să scriu pe un blog gol, dar orice început are începutul lui. Fără să  mai reiau detaliile, mi-am pierdut toate articolele din cauza Namebox și acum o iau de la zero, lucru care într-un fel mă bucură. Oricum, voiam o schimbare de traiectorie pentru blog, dar nu știam când, cum și unde. Mi-a devenit foarte clar în ultima vreme că sunt 2 lucruri care mă încântă până la cer și înapoi: mâncarea și călătoriile. Și că vreau scriu în mod special despre aceste 2 subiecte în stilul meu și așa cum percep eu lucrurile.

Nu va fi un blog clasic de travel, cu recomandări de x locuri de vizitat și alte informații asemenea. Sunt suficiente bloguri/site-uri/forumuri care au informații utile de cum să te pregătești pentru o vacanță etc. M-am gândit, în schimb, că vreau să vă prezint niște experiențe pe care le-am avut eu în vacanță și că prin ele vă pot convinge (sau nu) să vizitați și voi acele locuri. Căci omul sfințește locul.

Nu va fi nici un blog de food obișnuit, cu rețete de cum să faci ciorbă (ah, dar să vă spun cum am făcut prima mea ciorbă pe care am și aruncat-o la WC), again, Internetul este plin de bloguri, site-uri și forumuri utile.  Cel mai adesea componenta de mâncare se va regăsi în articolele mele despre travel. Vom vedea.

Momentan mai am de urcat pe acest blog articolele vechi (pe care am reușit să le salvez) și voi face asta treptat. Am decis totodată să republic aici doar articolele cu tematică de mâncare și călătorii. Oricum, îmi era prea lene să public atât de multe. 🙁

Șiiiii…sper să mă citiți.

*acest blog va mai suferi modificări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *