Snack pentru Netflix

Snack pentru Netflix

Nu concep să stau la un film/serial fără să ronțăi sau să mănânc ceva. Absolut deloc! Doar pe la cinema mai stau 2 ore fără să mi se facă poftă de vreun snack (culmea ironiei), dar acasă nu pot vedea un film cap-coadă fără ronțăit!

Întrucât ronțăitul nu se pupa cu dieta sau ideea mea de alimentație sănătoasă, am zis screw it și am încercat să-l limitez  la consumat doar în zilele de weekend. Îmi plac super mult semințele, dar pentru că au multe calorii, am zis să iau crude și să le mănânc așa. Doar că astea sunt varianta tristă a oricărui snack, pe bune. Așa că prietenul meu mi-a făcut o supriză, a luat tristețile alea și le-a aruncat in tigaie cu foarte puțină sare (mult mai puțină decât în alea cumpărate).

Ce a ieșit a fost minunat, semințele au un gust fantastic dacă le rumenești mai mult. Mai jos tot procesul elaborat ce durează nici 5 minute:

Și voila!

Iată cel mai simplu snack pentru o persoană leneșă ca mine. Nici măcar nu-l fac eu. Și dacă-l veți face și voi, să ajutați un suflet sărman și să-mi spuneți la ce seriale bune vă mai uitați.

Thank you!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *