Restaurant misto: Aria TNB

Restaurant misto: Aria TNB

Îmi amintesc din liceu cum la TNB erau niște locuri celebre, Lăptăria lui Enache, La Motoare, those cool places to hangout. Aveam liceul fix în spatele teatrului, deci când era de chiulit, oamenii se duceau acolo. Apoi Teatrul Național a intrat în renovări, iar locurile respective s-au desființat. Nici nu m-am mai gândit după 8 ani (cred?) dacă s-a mai deschis vreun local pe acoperișul teatrului sau nu, până când a găsit prietena mea Diana restaurantul Aria TNB, care face parte din grupul Embassy.

Anul trecut era o știre în Digi24 despre cum TNB pune la dispoziție ”amfiteatrul” construit pe acoperiș. În locul acesta se află restaurantul Aria, iar priveliștea este absolut superbă. Plus decorul este top notch și este genul de loc mai high class unde o să mergi într-o zi de salariu. Sau într-o zi bună.

Câteva impresii pe foarte scurt:

  • Chelnerul nu prea știa exact ce să ne recomande, căci era prima sa săptămână la job, dar nu a fost o problemă, servirea a fost impecabilă.
  • Prețurile sunt mari, iar preparatele sunt pe măsura lor de fistichii. O porție de creveți sălbatici costă 100 lei, de exemplu.
  • Meniul este foarte mic, probabil încă testează și o să-l mai dezvolte.  Poți să-ți alegi dintre 3 aperitive, 2 supe, 3 feluri principale și 2 deserturi, parcă.
  • Prietena mea Cami a mâncat o salată vegană cu tofu prăjit și ridiche albă. A fost ceva absolut divin de bun.  Recomand să comandați asta dacă ajungeți pe acolo. Salatele costă cam 45 lei.
  • Băuturile au prețuri obișnuite, o limonadă este 15 lei.
  • Decorul este minunat, am mai zis asta?
  • Priveliștea este minunată, am mai zis asta?

Poze, poze, poze:


Eu cred că o să mă mai întorc aici, măcar pentru salata aia vegană, dacă nu o să reușesc să o prepar acasă.

One Reply to “Restaurant misto: Aria TNB”

  1. Pentru organizare unei nunti?? Cate persoane trebuiesc minim si ce conditii mai sunt? Meniu? Pret meniu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *