Am devenit obsedată de calendarul advent

Am devenit obsedată de calendarul advent

Sunt un mare fan Crăciun, e sărbătoarea mea preferată și nu cred că asta se va schimbă vreodată. Culmea, deși sunt foarte îndrăgostită de sărbătoarea asta, nu am avut niciodată un calendar advent până anul acesta.

Mi-am zis că trebuie să văd și eu what is all this fuss about. Am mers la Mega Image, la zona de dulciuri cu Crăciun, să văd opțiunile. Mi-l doream pe cel de la Kinder (childhood mode activated), dar nu l-am găsit, așa că am luat Ferrero Rocher, varianta Prestige. Dulciuri de adulți, aș spune eu. Credeam că o să suficient și că mi-am făcut și eu hatârul. Dar nu! Fără să vreau am ajuns să cumpăr încă 4 calendare advent.

Calendarul advent Ferrero Rocher Prestige

Această căsuță simpatică de bomboane costă 50 lei și are 4 sortimente: clasicele Ferrero Rocher, Mon Cheri (cu alcooooooool) și Ferrero Kusschen (aparent în germană înseamnă sărut?) care au alune de pădure și sunt și cu ciocolată albă și neagră. Cam scumpicel să dai 50 lei să mănânci aleatoriu aceleași 4 bomboane, nu? Dar na, e pretty și se integrează frumos cu un decor de Crăciun. Ah, și încă ceva. Sunt 27 de zile, asta înseamnă că au inclus toate zilele de Crăciun. Eu știam că the usual calendar ar avea 24 zile sau maxim 25. Hai că parcă justifică prețul mai mult.

calendar advent

Calendarul advent Coshida (Lidl)

ESTE UN CALENDAR ADVENT PENTRU PISICI! Da, până aici am evoluat ca și specie. 24 mini-treats pentru pisici, cu diverse arome, somon, pui, vită etc. Ale mele sunt absolut obsedate de bobițele astea. Le înțeleg de ce. De regulă ele mănâncă doar boabe speciale pentru dietă, ce sunt disponibile în farmaciile veterinare. Aceste Coshida sunt un fel de McDonald’s, un McPuișor pentru ele. Merg doar ca treats, nu hrană everyday, dacă pisicile au probleme cu sănătatea / greutatea. Și packaging-ul e super cute. Calendarul costă 18 lei.

Apropo, în Lidl găsiți calendare advent foarte ieftine și accesibile cu ciocolată Favorina (chiar bună). Deci puteți lua un calendar advent și cu 5 lei.

calendar advent

Calendar advent cu ceai din Carrefour

Făceam cumpărături în Carrefour când am descoperit acest calendar advent. Pentru că unii oameni care mai merg la cumpărături nu au 7 ani de acasă, d-abia am reușit să găsesc un calendar care să nu fie deja rupt sau cu ceaiuri lipsă. Am corupt-o și pe Gabi să își cumpere (sorry, Gabi), dar nu m-am putut abține. Ca și ambalaj arată foarte nice. Ceaiurile nu sunt ideale, not the best ones I’ve had, însă merită pentru diversitate. Au Rooibos, lavandă, fructe etc. A costat 30 lei.

calendar advent

Calendar advent Douglas

Aici trebuia să scriu, de fapt, despre cum am cumpărat calendarul advent Rituals de la Sephora. Am descoperit recent produsele de îngrijire de la Rituals și cred că nu o să mă las până nu le încerc pe toate. Am primit cadou un set cu spumă de baie, scrub, cremă de corp și săpun de mâini. I love it. Și am văzut la Laura pe stories că există și un calendar advent cu produsele astea și ar fi fost varianta perfectă să le încerc și eu pe toate. But guess what, calendarul era sold-out la Sephora. Așa am ajuns la Douglas și nici acolo nu-l aveau. Dar, în schimb, aveau 3 tipuri de calendar advent cu produse din gama proprie: Make-up, Beauty, Skin-care.

calendar advent
calendar advent

Nu m-am putut decide la unul singur, așa că am luat 2, Beauty și Skin-care, fiecare a costat 135 lei și sunt 24 de zile în care primești diverse items, mostre din creme, măști de față, balsam, rimel, seruri etc. Aș fi preferat în continuare să îl iau pe cel de la Rituals, dar poate mă pregătesc mai bine anul viitor.

Cred că am dat cam mulți bani pe calendarele astea, dar mă gândesc că a fost primul meu an, așa că am fost mai entuziasmată să le descopăr. Probabil că la anul mă voi rezuma la maxim 2. Unul cu dulciuri (poate chiar cel de la Kinder) și, categoric, cel de la Rituals.

Voi v-ați luat vreun calendar advent până acum? 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *