Cele mai frumoase locații de Crăciun din București

Cele mai frumoase locații de Crăciun din București

Dacă în articolul anterior vă povesteam cum cele două târguri din București nu sunt cine știe ce, acum vreau să va sugerez niște locuri superbe pe care să le vizitați. Și mi-am dat seama că nu am nevoie de un târg ca să simt magia Crăciunului. Vă luați un ceai la pachet, niște mănuși și o căciulă (e foarte frig afară) și puteți pleca la pas să descoperiți orașul. Puteți face oricând opriri să beți un ceai cald sau să mâncați o pizza bună la Latin Pizza (Centrul vechi) sau Antica (în Amzei). Cam asta am făcut eu când am purces să descopăr o parte din aceste locații de Crăciun din București

Hotel Marmorosch

Cred că de departe este cea mai impresionantă decorațiune de anul acesta. Plănuiesc curând să mă opresc și în interior, la barul hotelului. Partea bună este că nu a fost foarte aglomerat și am putut să facem poze într-un ritm confortabil. Go see it!

Casa Mița Biciclista

Ok, aici va fi un puhoi de oameni, dar tot merită. Casă e decorată super frumos și probabil că e visul oricărui bucureștean de Crăciun, anume să ai o locuință împodobită astfel. Și cu trenuleț în fața casei. E cel mai instagramabil loc din București la ora actuală, deși pentru mine rămâne tot hotelul Marmorosch pe primul loc. Iar doamna Mița e un personaj istoric despre care ar fi bine să căutați, o să aflați niște lucruri interesante. Tot ce pot spune e că această casă i-a fost făcută cadou de Regele Ferdinand. Pe acesta, printre alții, a reușit să îl cucerească cu farmecul ei.

Maison Dadoo

Într-o existență viitoare îmi doresc să lucrez la Maison Dadoo ca să pot aduce și eu la viață decorul ăsta de poveste. Este minunat în fiecare an.

Mace by Joseph Hadad

O surpriză extrem de plăcută a fost și unul dintre cele două restaurante ale lui Hadad, din Amzei. Mai exact, Mace (care este și cel mai nou) avea un decor foarte frumos și crăciunistic la intrare, deși este un restaurant libanez. Adică nu ar avea neapărat motive să celebreze Crăciunul. Evident, nu au făcut-o pentru ei, cât pentru clienți, dar măcar they did it right. Arată foarte bine.

Boiler x Guido

Lista de astăzi se încheie cu un alt loc din Horeca ce s-a întrecut pe sine la capitolul decorațiuni. Dacă aveți poftă de o cafea bună pe care să o savurați într-un loc de poveste, atunci this is the place. Sau poate chiar să va bucurați de un brunch. Îl găsiți pe Calea Victoriei, deci e și super convenient.

Traseul celor mai frumoase locații de Crăciun din București

Acum că le-am listat pe toate cinci, v-aș recomanda să începeți traseul de la Piața Unirii, astfel că faceți și o plimbare foarte plăcută și într-un timp decent (doar durata drumului, evident).

Voi ce alte locuri care ar merită să fie vizitate mai știți? 🙂

3 Replies to “Cele mai frumoase locații de Crăciun din București”

  1. Felicitari pentru acest articol minunat despre locatiile de Craciun din Bucuresti! Am fost cucerita de autenticitatea informatiilor si de felul detaliat in care ai descris fiecare locatie acoperita. Recomand tuturor bucurestenilor sa faca o incursiune in aceste locuri frumoase. Craciunul poate fi visul oricui si sunt sigura ca aici vor descoperi magia acestei sarbatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *