Un newsletter la care trebuie să vă abonați

Un newsletter la care trebuie să vă abonați

E cu mâncare, pofte, bunătăți și e scris de două fete pasionate de tot ce înseamnă mâncarea. Pe Oana (jumătatea duo-ului) o cunosc de vreo 10 ani de zile de pe Internet. Nu știu cum ne-am nimerit. Și cred că de maxim 2 ori ne-am întâlnit random, unde altundeva decât la Electric Castle, ea fiind din Cluj. Pe lângă asta, Oana cred că era cam singura persoană de pe Instagramul meu la care puteam să mă uit când venea vorba de mâncare. Avea un stil foarte peaceful & comforting de a prezenta experiențele culinare, se simțea pasiunea când povestea ce mâncăruri a descoperit, gustul, aromele.

Acum s-a alăturat Anei pentru a lansa proiectul The Open Button (funny), „un newsletter despre mâncat, gătit & everything în between.” , așa cum îl definesc ele. Am primit deja prima ediție a newsletter-ului și am citit-o, cum altcumva, decât cu mare poftă. Și mă bucur că pot să îmi extind lectura de dimineață cu ceva delicios.

Știu că e o modă acum pe Instagram și pe TikTok să mergi să încerci șaorma la 5 lei și să îți curgă sosul din gură când îi dai rating, să scoți sunete grobiene pentru likes & views sau să inventariezi toate crâșmele posibile din București. Cu atât mai mult, contentul acestor fete pasionate vine ca o gură de aer proaspăt.

Va puteti abona AICI, iar contul lor de Instagram pentru The Open Button este acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *